Opstellingen: prijzen 2024


Een organisatie-opstelling: een hele dag waarin drie of vier vragen van de gehele organisatie worden ingebracht. Kosten € 150,- per uur, excl. eventuele maaltijden, representanten- en reiskostenvergoedingen en BTW. Dit bedrag is inclusief de voorbereidende gesprekken en het nagesprek met de opdrachtgever, dat plaatsvindt na circa 7 dagen.


Een familie-opstelling: een hele dag waarin drie of vier vragen vanuit de gehele familie worden ingebracht. Kosten € 150,- per uur, excl. maaltijden, representanten- en reiskostenvergoedingen en BTW. Dit bedrag is inclusief de voorbereidende gesprekken en de individuele nagesprekken, die plaatsvinden na circa 7 dagen.


Individuele- en groepsopstellingen: zowel organisaties als individuen kunnen bij mij ook terecht voor individuele- of groepsopstellingen, zonder of met "levende" representanten.


De opstellingen vinden plaats in mijn praktijkruimte in Schoorl aan Voorweg 87 of op locatie.


Voor meer informatie kunt u mij bellen op 06-53670914.

Individuele- en groepscoaching: prijzen 2024


Een sessie duurt tenminste 1 1/2 uur. De kosten bedragen € 100,- per uur, excl. BTW. Er wordt tijdens de sessies gebruik gemaakt van een Digibord, dat dient als verslaglegging.


Ook begeleid ik intensieve sessies die één of twee dagen duren. Dan kan er op een diep niveau worden gewerkt. Er is gelegenheid voor overnachten

(zie www.hetoudeatelier.nl).


De prijzen voor groepscoaching bedragen € 125, - per uur, excl. BTW.


Voor meer informatie kunt u mij bellen op 06-53670914.